Over ons:

Welkom bij Boerderijwinkel 't Zwaantje, waar passie voor vers voedsel en een liefde voor het platteland samenkomen! Gestart door Mariska, een enthousiaste en gedreven 21-jarige, vertegenwoordigen wij een nieuwe generatie landbouwers die geloven in de kracht van lokaal geteelde producten en de verbinding tussen boer en consument.

Mariska's reis begon met een droom: het creëren van een plek waar gemeenschappen kunnen genieten van de smaken van het seizoen, rechtstreeks van de boerderij naar uw tafel. Met een achtergrond in landbouw en een hart vol toewijding, heeft ze haar visie werkelijkheid gemaakt door deze boerderijwinkel te starten.

Bij ons draait alles om kwaliteit en authenticiteit. Onze producten zijn met zorg en aandacht verbouwd bij zorgvuldig geselecteerde lokale telers. Van knapperige groenten en sappig fruit tot ambachtelijke zuivelproducten en delicatessen. We streven ernaar om het beste van het seizoen aan te bieden, met respect voor de natuur en haar ritmes.

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst, waarin de band tussen boer en consument wordt versterkt en waarin het platteland weer tot leven komt.

De bedrijfsnaam is ontstaan vanuit café en herberg 't Zwaantje die op deze locatie gevestigd was, dit is te herkennen aan het borrelglaasje bovenop de boerderij langs de weg.