Werkfruit

''Laat ons fruit de kers op de taart zijn voor een gezonde en gelukkige werkomgeving!''

Ons werkfruit assortiment bestaat uit: appels, handperen, mandarijnen, kiwi, bananen, handsinaasappels en snackgroenten (tomaatjes, snackpaprika en mini-komkommers).

Hiermee biedt u een scala aan vitamines, mineralen en antioxidanten op uw bedrijf. Het pakket kan wekelijks variëren, afhankelijk van seizoen.

Bij Boerderijwinkel 't Zwaantje geloven we in het stimuleren van een gezonde werkomgeving doormiddel van vers fruit, rechtstreeks van de lokale boomgaarden naar jouw kantoor. Onze lokaal geproduceerde werkfruitpakketten zijn niet alleen een verfrissende traktatie, maar ook een bron van natuurlijke energie om jou en je collega's door de drukke werkdagen te helpen.

Wat maakt lokaal werkfruit zo speciaal? Allereerst draagt het bij aan het ondersteunen van lokale boeren en het versterken van de regionale economie. Door rechtstreeks bij lokale telers in te kopen, verminderen we ook de ecologische voetafdruk van het fruit, omdat er minder transport nodig is. Dit betekent verse, seizoensgebonden producten die minder kilometers hebben afgelegd voordat ze op jouw bureau belanden. Bovendien is lokaal werkfruit een krachtige bondgenoot in het bevorderen van gezonde gewoonten op de werkvloer.

Kies voor lokaal werkfruit van Boerderijwinkel 't Zwaantje en geniet van de smaak van versheid, ondersteun de lokale gemeenschap en investeer in het welzijn van je team.

Voor woensdagavond besteld, maandag gratis geleverd op Voorne Putten.

Neem gerust contact met ons op om het werkfruit te bestellen. Bestellen kan via de webshop, via de mail of telefonisch.

info@boerderijwinkelhetzwaantje.nl

Mariska: 06-83441591

€ 27,20

Op voorraad

Werkfruit